tisdag, september 18, 2007

En trippelbokad måndag

I måndags hade vi fullt upp! Först var vi bjudna på grillning av Pui (ägaren av Ninja restaurangen som jag alltid äter på). Det var färska räkor, musslor, bläckfisk, kött och en massa goda tillbehör.












Samma kväll hade Timo och hennes två rumskamrater fest hemma hos sig där de bjöd på mat och öl. Jag och Roger kom dit proppmätta...
















Sedan hade vi fått fribiljetter till Thaiboxning! Jag vet inte om ni har hört talas om eller om programet "The Contender" visas i Sverige? Det är i alla fall en dokusåpa om några av USA:s mest lovande boxare som tränas och möts i matcher där första priset är en stor summa pengar. Nu har samma producenter startat upp en ny dokusåpa fast med thaiboxare där ena laget består av thailändare och det andra laget består av representanter från hela världen. Första priset är 100 000 USD! Denna kväll när vi var på thaiboxning så filmades ett avsnitt av detta program där deltagrna gick matcher mot varandra. Sverige hade en representant på plats, han vann givetvis sin match!